الــرومــانسيه
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
الــرومــانسيه

مـنتــديــااات بــحـبــح
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 حوواشى بلفلفل والليه

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin
Admin


المساهمات : 719
تاريخ التسجيل : 30/07/2007

حوواشى بلفلفل والليه Empty
مُساهمةموضوع: حوواشى بلفلفل والليه   حوواشى بلفلفل والليه Icon_minitimeالإثنين أكتوبر 01, 2007 6:11 am

الحوواشى :

الحوواشى اكله تجنن والوصفه دى جبتها من اشهر بياع حوواشى
المكونات :
كيلو لحم مفروم ناعم
125 جرام ليه بلدى
5 خبز بلدى (بلرده ) يطلب من الخباز عيش نص سوى
كيلو بصل مفروم ناعم
5 قرون فلفل اخضر حامى ممكن الاستغناء عنه
نصف ملعقة صغيره قرنفل ناعم
ربع ملعقة قرفه
نصف ملعقة كمون
ملعقة شطه

طريقة التحضير :

يخلط اللحم المفروم بلبصل بلبصل وتملح حسب الرغبه مع خلط التوابل مع اللحم خلط جيد والفلفل الاخضر عندما يتم خلط المكونات جيدا يفتح العيش البلدى ووتفر بداخله عجينة اللحم
ويرص الخبز داخل صينيه او يلف بورق الفويل وتكون درجة حرارة الفرن عاليه ويترك لمدة ما بين 25 - 35 دقيقه حتى النضج ويقدم
معه بطاطس محمره اوشيبس وسلطة طحينه
عايزه اعرف رايكم وبلهناء والشفاء ورمضان كريم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://ahmedtalat.ahlamontada.com
 
حوواشى بلفلفل والليه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الــرومــانسيه :: 
العام
 :: الطبخ العربي و العالمي و اسراره
-
انتقل الى: